Nykyaikainen ja monipuolinen kalusto takaa toimivat kuljetukset

Kuljetuskalustomme koostuu kokosivuaukeavista puoliperävaunuyhdistelmistä sekä moduuliyhdistelmistä. Kaluston siisteys on meille tärkeää ja toimintavarmuuden takaavat suunnitellusti tehtävät huollot. 


Uusimme kalustoamme säännöllisesti ja autovalinnoissamme kiinnitämme huomiota polttoainetalouteen, ympäristöystävällisyyteen ja kuljettajamukavuuteen. Kaikki automme kuuluvat uusimpaan EURO6-päästöluokkaan.


Suurin osa perävaunuistamme on FRC-luokiteltuja, joten niillä voidaan kuljettaa sekä viileä- että pakastetuotteita. Osa trailereistamme on 2-lämpötilaperäavaunuja, joten niissä voidaan kuljettaa yhdessä esimerkiksi pakasteita sekä viileätuotteita. Perävaunuissa on myös lämpötila-anturit, joilla varmistamme katkeamattoman lämpötilaseurannan koko kuljetuksen ajan. Kokosivuaukeavat kuormatilat mahdollistavat myös pidempien ja suurempien tavaroiden, kuten rakennusmateriaalien kuljetukset.


Ajoneuvoissamme on ajoneuvotietokoneet, joiden avulla voidaan seurata muun muassa ajoneuvon sijaintia reaaliajassa ja kuljettajan työaikoja sekä taloudellisia ajotapoja. Ajoneuvopäätteistä saatujen tietojen avulla keräämme myös tietoja kuljetusten ympäristövaikutuksista.